fredag 2 oktober 2009

Lillasyster


För att göra en lång historia kort ska jag börja såhär; Ikväll kommer lilla Tula flytta hem till oss. Tula är en 8 veckor tyskjaktterrier, som är uppväxt hos våra goda vänner. Egentligen hade vi inte alls tänkt oss en valp just nu, med denna kullen är en väldigt bra kombination speciellt och framförallt mentalt. Tula skulle egentligen få flytta till Danmark men p.g.a ett lätt underbett är hon inte längre aktuell som danmarksbo.

Vi kommer räkna med att lilla Tula alltid kommer ha underbett, och är därför inte alls planerad att ha som avelshund. Skulle underbettet ändå försvinna ser vi det självklart som en stor fördel. Vid vet. besiktning igår konstaterades att tänderna ligger rätt och att vi helt enkelt får vänta och se. Tula är tänkt som jakthund och om Holly är Niklas höga hand kommer Tula att bli den vänstra.
Som det ser ut nu är vi inte intresserade av att föda upp tyskar, utan vi ser bara en framtid med dansk/svenska hundar i avel (om det nåonsin skulle bli av) Därför känns det, efter noggrant övervägande, helt rätt att lilla Tula blir en del av vår flock.

Efter det att vår beagel Tell helt på egen hand valt att bo hos Niklas föräldrar (där Tell också är uppväxt) blir det återigen 3 hundar i vårt hem. Nu saknar vi bara en dansk/svensk till sen är vår flock komplett. Då har husse två hundar och jag mina två. Och vad det blir för någon dansk/svensk som flyttar hem till oss, det får ödet avgöra:)

//Charlotte

4 kommentarer:

Y-flocken sa...

Men ÅH vad roligt med en lillasyster i familjen, och vad söt hon var!! =) Grattis! Nu blir det full rulle för Holly och Russin då... Och för er! =P Kram!

Ewa sa...

Gud vad kul för Russin att få bli storasyster :-) Lycka till med nytillskottet och stor kram från Ryggebolflocken!

Y-flocken sa...

Nämen åh, vad höstfint det blivit härinne!! =) *gillar*

Siw, Titus, Elliot sa...

Vilken fin sida du har nu. Riktigt höstfagert! Och vilka söta hundar!!!