onsdag 7 oktober 2009

Gerard O'Shea

Yes, nu blir det av!! Till helgen, både lördag och söndag, med proffshandlern Gerard O'Shea. Det ska bli såå kul!

Jag har köpt en härlig röd overall till Russin från Hurtta, den kom med posten idag. Den var förliten och det såg ut som att hon skulle gästspela i Startreck:) Jag beställde den i en storlek större istället och i den mer diskreta färgen brun.

// Charlotte

3 kommentarer:

Lena sa...

Hallå där
Ja visst är det tragiskt men samtidigt helt oacceptabelt att man håller på och smutskastar folk utan belägg bara för att man inte mår bra. Så trist.

Är så otroligt lycklig för Vegas höfter. Självklart för min egen skull då det innebär att jag nu tror på en framtid för Zeldas linjer, hon har ju så mycket bra den vovvan. Men mest glad är jag för Tinas skull. Så härligt att drömmen om valpar kanske nu blir sann. Förstå vilken lycka, man blir alldeles tårögd.

Nu väääääntar jag på att Eska ska behaga löpa, åh så vi längtar efter valpar. Vill behålla en tjej efter henne denna gång, vill ju ha en från båda mina damer. Så håll tummarna att allt går vägen nu.

//Lena och tjejerna

Y-flocken sa...

Men åh, vad roligt! Jag slår vad om att det kommer bli superkul - har inte hört om en enda person som varit besviken efter en kurs med honom... =)

Hur går det med lillasyster Bus därhemma? Full rulle? =)

Ewa sa...

Ni kommer att få en superhelg för han är en otroligt inspirerande person, och jag väntar med spänning på att få läsa vad du tyckte! :-)
Stora kramar fr kennelmatte!