söndag 23 augusti 2009

Tillfälligt besök!

Under de kommande två veckorna kommer min mammas lilla dvärgpudel Tintin att bor hos oss. Mina päron har dragit till varmare breddgrader för att fira 50 års dagar. Tintin är en riktigt ouppfostrad skitunge som inte ens vill äta leverpastej, ja vi höll på att trilla av pinn när hon spottade ut leverpastejen. Min tanke är att hon måste passa in i sin nya flock och kanske då inser att hon måste sluta upp med vissa betéenden. Man kan ju alltid hoppas:)

Jag blev bara så full i skratt när vi vår ute och gick nyss, då jag plötsligt kom på vilka skilda individer jag har med mig. Holly, stenhård och viker inte för nått. Russin, mellanmjölken och lite bonnig fast fin i kanten. Tintin, dum blondin med ätstörningar. Jaja, detta är skämt å sido men det ligger ändå en gnutta sanning bakom det hela.

// Charlotte

3 kommentarer:

Mona Andersson sa...

Ja du jag håller verkligen med om den lilla snobbiga blondinen. Men förhoppningsvis lär hon sig ett och annat under 2 veckor i en flock. Kanske hon snart kommer på hur man leker? :)
Pussa hundarna från mig!
Kram

Y-flocken sa...

*s* Vilka roliga beskrivningar, jag kan verkligen se dem framför mig... =P Men äter hon inte leverpastej?? Har väl aldrig hört något liknande! =) Men kul med en extra familjemedlem ett tag! Kram!

Y-flocken sa...

Men lilla busungen då, har hon gått och blivit jakthund!? Ja, jag hjälper dig hålla tummarna för att det är tonårstrots, för själv tycker jag INTE om när vovvarna ger sig ut på olovliga jaktturer. =/

Ta det du lugnt med klickerträningen, motivationen poppar säkert upp framöver! =)

En stor kram till er allihop!