måndag 14 september 2009

Härliga höst!

Jag har aldrig gillat hösten, den har verkligen gett mig totalångest. Men jag måste berätta att jag har ändrat åsikt och nu älskar jag hösten. Visst kan jag leva utan allt regn och all blåst, men jag vill INTE leva utan dagar som denna. Lätt mulet, svaga vindar och en svalig temperatur, helt perfekt att greja ute och träna med vovvarna. Hundarna verkar också älska denna härliga höst, Russin är full i f*n och Holly tycks veta att jaktsäsongen för lösa jakthundar snart är här. Med andra ord är livet härligt just nu både hundrana och för mig.

Ikväll blir det kursomgång igen( grundkurs men tävlinginriktning) och vi har tränat stenhårt på att stanna, stanna kvar och ligga kvar. Det har gett väldigt bra resultat och den känns skönt eftersom kursen ställer krav på att vi ska träna mycket hemma. Vi är 10 deltagare i kursen och det är 4 instruktörer, det kallar jag seriöst träningsupplägg.

//Charlotte

4 kommentarer:

Y-flocken sa...

Jag som ÄLSKAR hösten! =) Men det är ju just p.g.a. de här klara dagarna...

Vad kul att det går bra på kursen! Så många instruktörer låter ju som en dröm, det kan inte höra till vanligheterna att det är så många på tio personer. Lyx! =)

Sensommarkramar till er!

Y-flocken sa...

Jo, det stämmer, det var Björkils Mitzi-Mee! Kommer hon från dina trakter? =)

Och ja, det var verkligen jättekul för Siw & Christer, första utställningen och allt. =)

Hoppas allt är bra med er, många kramar!

Ewa sa...

Ja, visst är det roligt när det går bra, och alla tre är ju så himla trevliga och älskade vilket är det allra, allra viktigaste!
Det låter som att kursen ni går är riktigt bra - lycka till framöver!
Stor höstkram fr Ewa, Humla & Hallon

Sanny sa...

Hej Charlotte!
Vad roligt att du varit nöjd, hoppas du blir nöjd med denna också.
Du har ett personligt inlägg med kod att kopiera på min service-sida.
Ha en härlig höst!
Sanny