måndag 18 januari 2010

Klor!

Jag tror helt enkelt att Russin klor växer snabbast av alla hundar! Senast jag klippte klorna var 6/1, alltså drygt 2 veckor sen. Och idag ser jag att de är förskläckligt långa IGEN! Jag har förstått att klorna börjar bli långa igen, när det det senaste dagarna låter som Russin använder högklackat på parketten!? Jag undrar därför om detta kan var typiskt för dansk/svensk gårdshund? Eller fodrar jag min hund med något typiskt kloväxarmedel?

// Charlotte

4 kommentarer:

Ewa sa...

Hallons klor behöver klippas en gång i veckan, så en gång var fjortonde dag är nog inte alls ovanligt. Humlas växer inte riktigt lika fort men klipps ändå efter Hallons schema.
Kram, kram/Ewa

King sa...

King klipper också klorna 1 ggr per vecka. Pompe inte alls lika ofta.

King tycker att det är helt ok att få klorna klippta, men Pompe tycker att det är läskigt. Han finner sig men säger jag Klipp Klipp så går/smyger han sin väg...

Ha' det bäst!

Jenny Beckman sa...

Lumas klor behöver också klippas 1 gång i veckan, annars blir det för långt tycker jag...
Luma tycker inte att det är speciellt kul, ser ganska olycklig ut när jag gör det men accepterar det.

Y-flocken sa...

Ja, visst ser han manlig ut, Gimson? =) Och en underbar gentleman var han, som läste Hallons signaler perfekt och uppförde sig helt exemplariskt. Så härligt när det är så! Och nu håller jag mina tummar så hårt så de blånar, för jag vill ju så gärna ha valpis i maj. =)

Ska bli jättespännande när det är Russins tur att röntgas, och fy fasiken vad nervöst det är att gå och vänta! Men skönt efteråt, när man får fina resultat. =)

Många kramar till er!