söndag 12 juli 2009

Gött å leva!

Ja det kan man verkligen säga. Första veckans semester är avklarad eller snarare bortregnad. Vi har bara njutit av livet, fiskat en hel del och försökt att måla lite på huset. Inget ansträngande med andra ord. Den 6/7 var vi på återbesök hos veterinären, där vi tog nya blodprover för att kolla så allt återhämtat sig som det skulle. Vilket det hade gjort, en sån lättande och underbar känsla att få ett sådant positivt besked. Veterinären var mycket nöjd över resultatet och sa att om det fortsatte såhär skulle Russin klara sig utan medicin i framtiden, SÅ SKÖNT!! Russins medicinering har även minskat och hon har i stort sett blivit sig själv igen. Mycket piggare i sättet, blicken och hon orkar att pussas igen(har saknat att bli väckt av pussmaskinen) Som ni förstår så har livet varit gött att leva:)

// Charlotte

2 kommentarer:

Y-flocken sa...

Vad härligt det är att hon blir piggare och piggare! Förstår att du saknat morgonpussarna... =)

Hoppas på bättre väder på din nästa semesterperiod! =) Kramar!

Y-flocken sa...

Nähä?! Den lilla tjuvungen! =P Ögontjänare är vad de är... Tur att de är så söta, som jag brukar säga. ;-)

Förresten, vi pratade med Siw idag angående valpträff framöver, och om att då köra lite klickerträningsintroduktion. Hur är det med er, är Russin inklickad? *har fått hjärnsläpp och minns inte om vi pratat om det*

Och vad bra, nu fick jag den adressen oxå - tro mig, det kan behövas (alla kort förgylls ju tyvärr inte av en liten sötnos som Nova, som förresten precis som du gissade är min systerdotter)!!

Kram och godnatt!