onsdag 5 maj 2010

blocket.se

Hur knäppt det än verkar har jag stenkoll på vad som rör sig på Blocket i Dansk/svensk gårdshundsväg. Tyvärr är det en hel del lite "konstiga" annonser som dyker upp då och då. Samtidigt kan det komma annonser från mer kända uppfödare också. Själv skulle jag nog aldrig köpa en hund på blocket, men jag förstår att det är vägen in i hundlivet för väldigt många människor.
Det bästa jag läst i en annons på Blocket var när jag kollade Tysk jaktterrier, där stod det att de passar väldigt bra som sällskap/familjehundar. Ja, tänkte jag, hur lågt kan man sjunka som uppfödare?

//Charlotte

2 kommentarer:

Y-flocken sa...

Ja, det var ju en spännande beskrivning av tysk jaktterrier... Men det är alltid spännande när folk säljer jakt- eller brukshundar som familjehundar... Eller när sådana raser blir stora utställningsraser, som jag t.ex. förstått att de norska älghundarna blivit i England. Å andra sidan får ju min Malva inte jaga särskilt mkt fågel (om det inte räknas att hon skrämde upp en ringduva idag...? *s*), utan annan mental stimulans. Ja, ja... Ska bli kul att ses imorgon iaf! =)

Jenny Beckman sa...

Usch, jag har slutat att titta på Blocket. Jag blir så himla ledsen. Alla unghundar som oplaceras i 1års-åldern där familjen helt plötsligt "fått ändrade familje förhållanden"...