måndag 29 mars 2010

Livsfarlig...


...tysk jaktterrier gosar med 5 månader gammla Elsa. Tuva kröp fram till Elsa och la sig på rygg och slickade henne försiktigt, förisiktigt i ansiktet. Elsa ryckte och drog i Tuvas skägg, men Tuva var mest nöjd över att få vara med och sa ingenting. Vi blev så stolta över henne, eftersom hon annars har rollen som familjens busfrö/odåga. Våran lilla gulleplutt kan alltså uppföra sig trots allt...

2 kommentarer:

Ewa sa...

Visst är det skönt när hundar och barn funkar så där fint ihop! :-)

Ang det du skrev i gästboken så kan jag verkligen föreställa mig hur otroligt stol Russin måste varit över att; a)ha skrämt iväg katten b)"fångat" en mus!! :-)

Miniatyrhundarna här hemma växer så det knakar, och är bara så gudomligt söta. Vid kvällspysslet igår (då jag väger, kollar igenom och gosar en stund med dem) såg jag plötsligt en strimma öga på tik 3 vilket var "just in time" då de ju var 11 dagar igår! Idag kommer jag väl inte att göra annat än ligga vid valplådan och spana efter fler "sjöar" att drunkna i :-)

Ha det så jättebra så syns vi inom kort - kram, kram!

King sa...

Hundar & barn är en perfekt kombination!

Den ömsesidiga nyfikenheten och omtanken. Pompe har skött om våra "valpar" sen dom var nyfödda, han älskar barn och är ett proffs på att tvätta öronen på dom!

Kul att Russin gav katten hicka.

Ha' en härlig vår!