måndag 8 juni 2009

Lyckad helg!
Det har varit en helt fantastisk helg med härliga framgångar. Hundutställning för hela slanten var det som gällde. Vi började lördagen med att ta med vår beagel Tell ( Rå-Hars Isak) till NÄKK, där vi fick 1:a med CK och blev BIR. Underbart!!

Söndagen bjöd på ett nästan soligt väder, och nu var det Russin vi tog med till utställningen. Där fick hon BIR- valp med HP. Vi träffade även kennelmattarna Ewa och Yohanna, Russins mamma Humla och "moster" Hallon. Humla lyckades kamma hem sitt sista cert och kan numera titulera sig champion. Vi är så glada för mamma Humlas skull!

Så helgen var fantastisk som ni förstår!
//Charlotte

4 kommentarer:

Ewa sa...

GRATTIS till Russins fina kritik, HP och BIR på utställningen!! Det var en ren fröjd att se dig och henne i ringen - vilken kontakt! :-) Och sååå lugnt och trygg hon känns, vilket värmer ett kennelmattehjärta mer än något annat.
Kram fr en överlycklig liten flock i Ryggebol!

Y-flocken sa...

Grattis till båda vovvarnas superresultat - två hundar och två BIR-placeringar, det kan ju faktiskt inte bli bättre. =)

Det var jättetrevligt att träffa dig, kollegan och lilla Lova, hoppas vi ses snart igen.

Pussa finaste Russinet från mig! =)

Anonym sa...

hej charlotte,äntligen har vi hittat din blogg:) Hundnörd.

/ Egon, Jan och Cameltoo.

Ewa sa...

Tackar! Känns som att vi kommit in i en positiv flodfåra för närvarande och det är bara att njuta. :-)Inte lätt för dig att veta att vi tävlade på Tjörn, men det hade varit kul att ses!

Efter vad vi såg i Vänersborg så har du och Russin helt klart potential - vet inte om du sett kortet i minidagboken men vilken linförighet!!
Ha de så gott!
Kram/Ewa